23 Ekim 2013 Çarşamba

Azgın Teke Otu-Epimedium Nedir Nasıl Kullanılır

Azgın Teke Otu (Epimedium grandiflorum)

Azgın Teke Otu (Epimedium grandiflorum): Uzakdoğu kökenli çok yıllık bir bitkidir. Flavonlar, glikozitler, icariin ve noricariin içerir. Etkili bölümü %3 icariin içeren kurutulmuş yapraklarıdır. Uzakdoğu’ da yıllardan beri çeşitli amaçlarla kullanılmasına rağmen, birincil kullanım şekli erkekler için afrodizyak olarak kullanımıdır. Özellikle ereksiyon problemlerinin çözümü olarak asırlardır kullanılmış bir bitkidir.
Kemik ve eklemleri güçlendirmede destek, sakinlik vermek, kalbin rahatlatmasına ve bağışıklık (savunma) sistemini güçlendirmesine yardımcı olmaktır. Özellikle Çin, Kore ve Japonya’ da bu bitki ile ilgili geniş kapsamlı olarak yapılan hem laboratuar hem de klinik çalışmalarda; kesin ve açık bir şekilde insanlarda cinsel aktivitenin artmasına yardımcı olduğu gözlenmiştir. Bu bitki aynı zamanda, tüm beden boyunca duyusal sinirleri, özellikle genital bölgenin uyarılmasına ve sperm üretiminin artmasına yardımcı olmaktadır. Azgın teke otu; tansiyonu normal olan insanların tansiyonunu (kan basıncı) düşürmeksizin hipertansiyonu (Yüksek tansiyon) düşürmeye yardımcı olmaktadır. Hamile kadınların ve 12 yaş altındaki çocukların azgın teke otunu bir hekim gözetimi altında kullanmaları önerilir.
ÜLKEMİZDE AZGIN TEKE OTUNUN 2-3 LİRAYA SATILMASI MÜMKÜN DEĞİLDİR.O FİYATLARDA OLANLARIN HİÇ BİRİSİDE AZGIN TEKE OTRU DEĞİLDİR ALIRKEN DİKKATLİ OLUN...
Orjinal Azgın Teke Otu (Epimedium) almak isteyenler http://lokmanhekimimiz.com/1717/Urunlerimiz/Azgin-Teke/Epimedium-Azgin-Teke-Otu-Orjinal.aspx linkinden temin edebilirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder